top of page

Z „mrtvýchvstání“


Tahle věta provází každé Velikonoce. Ovšem letošní jaro je navíc naprosto symbolická. Přidušeni v rouškách a nově v respirátorech s oslabenou imunitou, psychicky vyčerpaní. Živí mrtví.

Nový příval jarní energie s sebou přináší radost a pohyb, ale i úskalí z neodhadnutí a následného přecenění svých sil. Je to jako před sportovním výkonem, pokud se nepřipravíme, daleko nedoběhneme.

Mám pro Vás několik tipů na pohodové zvládnutí jarního startu a uchování si svěžesti v jarním, nestabilním období a nemyslím tím jen počasí.

Březen a duben jsou měsíce, kdy je třeba rozpohybovat energii v našem těle. Je paradoxem, že jsou nejvíce oslabená játra a žlučník. Je třeba nová, svěží energie, takže není divu, že jarní únava nám dává pěkně zabrat.

DIA I dodá energii žlučníku a játrům, pampeliška výborně posílí játra i ledviny. Kopřiva vymete nečistoty a kyseliny. Pokud bojujeme s metabolity, bolí nás klouby, nebo máme celulitidu, pak je vhodná bříza. Na jarní "nenálady", slabé trávení a vysoký tlak je výborná kombince artyčoku a Formule III.

Orgán, který většinou doplatí na rychlý start na zahrádky, do přírody a za sportem je naše kůže. Pro osvěžení, posílení a zpevnění pleti, je vynikající Liftingová hyaluronová maska. Dodání hydratace, kolagenu, prevence před UV zářením nám zajistí Konnyaku.

Přípravu na slunce, prevenci spálenin, pigmentových skvrn, zajistí Bioaktivátor. Pokud máme pigmentové skvrny, rozšířené žilky, znaménka, jizvy, měla by být součástí denní rutiny péče o obličej, krk a dekolt Ecran total, na který se můžeme i líčit. Dobrou náladu, hydrataci, osvěžení dodá Luxurious Mist, plný kyseliny hyaluronové a jemné letní vůně lesního ovoce. Radost po celý den posílí hydratační rtěnka v pozitivní barvě. Indiáni využívali energie barev neustále, nejen pro výjimečné situace.

Stav organismu, potřeby kůže jsou vždy individuální. Pokud si nebudete jisti, využijte naší on-line poradnu.

21 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page